Jeugdtornooi

In het weekend van 25, 26 en 27 augustus organiseert KHO Huizingen zijn jaarlijks jeugdtornooi. Traditioneel is dit jeugdtornooi een laatste test voor alle ploegen voor de start van de competitie. Op vrijdagavond 25/8 start het tornooi voor U13. De wedstrijden starten om 18u. 

algemeen.PNG

 

Op zaterdagvoormiddag 26/8 begint het tornooi met wedstrijden vanaf 9u. ’s Morgens heeft het tornooi van U11 en U12 plaats. In de namiddag komen nog de U7, U8 en U9 categoriëen aan de beurt. Onder de deelnemers heel veel streekploegen. Tussen de wedstrijden door kan je genieten van een drankje en een hapje.

affiche_U10.PNG

Op zondag 27 augustus organiseert KHO Huizingen voor de 8e maal de GORGON MOTOR U10 Challenge.

De club slaagde erin om opnieuw een fantastisch deelnemersveld voor te schotelen: maar liefst 20 ploegen uit het ganse land gaan de strijd aan om het tornooi te winnen en de wisselbeker BNP Paribas Fortis (kantoor Sint-Rochus) voor één jaar mee naar hun club te nemen.

>De openingswedstrijden staan om 9u30 geprogrammeerd. Heel wat topploegen komen naar Huizingen afgezakt: o.a. RSC Anderlecht, AS Eupen, YR KV Mechelen, Beerschot-Wilrijk, RC Harelbeke, Rupel-Boom, Francs Borains uit België en Fortuna Sittard uit Nederland.

Dit aangevuld met streekploegen zoals Rhodienne, SK Pepingen-Halle, FC Wambeek en uiteraard onze eigen U10 ploegen van KHO Huizingen.

Tussen de wedstrijden door kan je genieten van een drankje en een hapje.