In memoriam Remy Vindevogel

Vorige zondag overleed Remy "Mikke" Vindevogel ; hij was 72 jaar.

Remy had de voetbalmicrobe in zich : je kon hem bijna elke dag terugvinden op of rond een voetbalveld, zowel van nationale als regionale clubs in onze streek.

Als speler en later als trainer was hij actief bij Ruisbroek, Huizingen en de laatste seizoenen bij Lembeek.      Bij KHOH was hij aangesloten van 1982 tot 1990, van 1993 tot 1998 en tenslotte van 2010 tot 2012 : alles samen zo'n 15 seizoenen.

Wij zullen ons Remy herinneren als een goedlachse, rechtlijnige en sympathieke kerel met een klare kijk op het spelletje en wel bewust van de beperkingen van de spelers die met hem samen ploeg vormden of die hij onder zijn hoede had. Een no-nonsense trainer van de oude stempel maar zo lopen er tegenwoordig te weinig rond.

Zijn zoon Stef maakte deel uit van ons Iste elftal dat in 1996 kampioen speelde en voor het eerst in de clubgeschiedenis van KHOH promoveerde naar 2de Provinciale.

Beste vriend Remy, we zullen je bezoekjes aan de Beemd missen, maar onze gedachten gaan vandaag ook naar je familie. Moge de steun van jouw vele voetbalvrienden hen troost bieden.