Bouyfoulkitne en Gaudaen bezorgen KSC Grimbergen zege tegen KHO Huizingen

KSC Grimbergen won de uitwedstrijd tegen KHO Huizingen zondag met 0-2 dankzij doelpunten van Hamid Bouyfoulkitne en Rune Gaudaen. Eén speler van KHO Huizingen kreeg een rode kaart.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Rune Gaudaen scoorde en zo KSC Grimbergen op voorsprong bracht. In de 60ste minuut moest KHO Huizingen verder met een man minder toen Mehdi Maimouni van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Bouyfoulkitne voerde de voorsprong op in de 74ste minuut.

KHO Huizingen heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl KSC Grimbergen twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

Op zondag 5 november speelt KHO Huizingen om 15 uur thuis tegen KFC Rhodienne-De Hoek en neemt KSC Grimbergen het thuis op tegen KFC Meise om 14.30 uur.

DOELPUNTEN: 56' Gaudaen 0-1, 74' Bouyfoulkitne 0-2.

GELE KAARTEN: 43' Lakbir (KSC Grimbergen), 54' Grazzini (KHO Huizingen), 65' Kalala (KSC Grimbergen), 89' Christiaens (KHO Huizingen).

RODE KAART: 60' Maimouni (KHO Huizingen).

Bron: nieuwsblad.be