KVK Wemmel in tweede helft voorbij KHO Huizingen

KVK Wemmel won zondag uit van KHO Huizingen. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok KVK Wemmel de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe, het werd 1-2.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Anthony Porton zich gelden toen hij scoorde en KVK Wemmel op voorsprong bracht. Porton scoorde nog een keer in de 69ste minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 1-2 voor KHO Huizingen werd in de 90ste minuut gemaakt door Kasper Vanden Berghen. KHO Huizingen heeft nu vier wedstrijden na elkaar verloren.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KHO Huizingen één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl KVK Wemmel twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning van KVK Wemmel met één doelpunt verschil.

De volgende wedstrijd voor KHO Huizingen is uit tegen KFC Meise. De teams staan op zondag 26 november om 14.30 uur tegenover elkaar. KVK Wemmel neemt het zaterdag 25 november om 20 uur thuis op tegen ERC Hoeilaart.

DOELPUNTEN: 53' Porton 0-1, 69' Porton 0-2, 90' Vanden Berghen 1-2.

GELE KAARTEN: 55' Desmet (KHO Huizingen), 81' Rahmoun (KVK Wemmel), 84' Vermeir (KHO Huizingen), 86' Dahmany (KVK Wemmel), 90' Samyn (KHO Huizingen).

Bron: nieuwsblad.be