Lams maakt twee goals voor KHO Huizingen B in wedstrijd tegen KFC Lennik B

KHO Huizingen B won zaterdag de thuiswedstrijd tegen KFC Lennik B met 4-2.

Brent Lams opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. KHO Huizingen B voerde de score vroeg in de wedstrijd verder op naar 2-0 toen Daan Springael scoorde in de 15de minuut. In de 20ste minuut verkleinde Pieter Jan De Dobbeleer de marge voor KFC Lennik B. De thuisploeg voerde de voorsprong op naar 3-1 net voor het fluitsignaal toen Lams nogmaals scoorde. Direct na de rust verkleinde Kyle Michel de marge voor KFC Lennik B. Maarten Berckmans scoorde in de 55ste minuut namens KHO Huizingen B.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KHO Huizingen B twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl KFC Lennik B één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

KHO Huizingen B speelt in de volgende wedstrijd uit tegen FC Galmaarden B, KFC Lennik B treft Sporting Eizeringen in de thuiswedstrijd. Beide wedstrijden worden gespeeld op zondag 3 december om 14.30 uur.

DOELPUNTEN: 5' Lams 1-0, 15' Springael 2-0, 20' De Dobbeleer 2-1, 45' Lams 3-1, 46' Michel 3-2, 55' Berckmans 4-2.

GELE KAARTEN: 65' Coone (KHO Huizingen B), 80' Havaux (KHO Huizingen B), 80' Vanpée Cadenas (KFC Lennik B).

Bron: nieuwsblad.be