Mosselmans is goud waard voor Verbroedering Beersel Drogenbos tegen KHO Huizingen

Verbroedering Beersel Drogenbos won de thuiswedstrijd tegen KHO Huizingen met 1-0. Mosselmans maakte in de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd.

Niels Mosselmans opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor KHO Huizingen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Verbroedering Beersel Drogenbos vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl KHO Huizingen één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor KHO Huizingen de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

De volgende speeldag speelt Verbroedering Beersel Drogenbos op zaterdag 18 november om 20 uur in een uitwedstrijd tegen KVV Kester-Gooik. KHO Huizingen ontvangt zondag 19 november om 14.30 uur KVK Wemmel.

DOELPUNT: 3' Mosselmans 1-0.

GELE KAARTEN: 58' Franquin (Verbroedering Beersel Drogenbos), 77' Wastiau (KHO Huizingen).

Bron: nieuwsblad.be