Takang bezorgt KFC Rhodienne-De Hoek overwinning op KHO Huizingen

Een goal van Takang bleek genoeg voor KFC Rhodienne-De Hoek om een 0-1 zege te boeken in de uitwedstrijd tegen KHO Huizingen.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Donovan Takang zich gelden toen hij scoorde en KFC Rhodienne-De Hoek op voorsprong bracht. Het resultaat betekent dat KFC Rhodienne-De Hoek al acht wedstrijden na elkaar ongeslagen is.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KHO Huizingen één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl KFC Rhodienne-De Hoek drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de tweede overwinning van KFC Rhodienne-De Hoek met één doelpunt verschil.

Verbroedering Beersel Drogenbos is de volgende tegenstander voor KHO Huizingen in de uitwedstrijd. KFC Rhodienne-De Hoek speelt een thuiswedstrijd tegen BOKA United. Beide wedstrijden worden op zondag 12 november om 14.30 uur gespeeld.

DOELPUNT: 46' Takang 0-1.

GELE KAARTEN: 66' Samyn (KHO Huizingen), 70' Grazzini (KHO Huizingen), 78' Christiaens (KHO Huizingen).

Bron: nieuwsblad.be