Inschrijving seizoen 2020-2021

Heb je interesse om je in te schrijven bij de jeugd van KHO Huizingen?
Hieronder vind je meer informatie.

Algemeen

Had u graag gevoetbald in een leuke club met familiale sfeer die zowel provinciaal als regionaal voetbal aanbiedt? Dat kan bij KHO Huizingen!

Voor de allerkleinsten uit geboortejaren 2014 (U7) en 2015 (U6) is op dit ogenblik (17/08/2020) de kandidatenlijst vol en kan er enkel ingetekend worden op de wachtlijst. Indien kandidaten afhaken, kunnen er plaatsen vrijkomen.

Voor alle andere lichtingen tot U15 geldt momenteel de wachtlijst en kunnen we begin september evalueren of er plaatsen zijn vrijgekomen.

Om in aanmerking te komen om één van deze vrije plaatsen op te nemen, dient u minimaal twee trainingen mee te doen. Enkel na een positieve test is er mogelijkheid om een vrije plaats in te nemen.

Indien interesse om aan te sluiten, stuur mailtje naar aansluiting@khoh.be. U zal dan uitgenodigd worden voor een training. Gelieve steeds naam en voornaam, geboortedatum, woonplaats, vorige clubs en reden voor de keuze van KHOH te vermelden.

Lidgeld

Voor het seizoen 2020-2021 bedraagt het lidgeld 285€ / speler (230€ voor broer of zus).

In het lidgeld zit o.a. bijdragen en verzekeringspremies aan de voetbalbond, kledij pakket, bijdrage in het wassen van de clubtruitjes, login Prosoccerdata, ...

Contact

Stuur een mailtje met volgende informatie naar aansluiting@khoh.be:
Naam + voornaam - geboortedatum - woonplaats - evt huidige of vroegere club.