KHO Huizingen B wint in doelpuntenfestijn van KV Zuun B

Een riante zege voor KHO Huizingen B in de uitwedstrijd tegen KV Zuun B zondag. Het duel eindigde op 0-7.

In de 38ste minuut nam KHO Huizingen B de leiding via Ryan Kitoko Mawoko. Direct na de rust vergrootte Brent Lams de voorsprong van KHO Huizingen B. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Daan Springael en voerde de voorsprong op. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mauro Coone en vergrootte de voorsprong. Mauro Saldi passeerde drie minuten later de doelman en bouwde de voorsprong uit naar 0-5 voor KHO Huizingen B. Met nog zeven minuten op de klok maakte Kitoko Mawoko zijn tweede doelpunt. KHO Huizingen B vond het net nog een keer, deze keer via Maarten Berckmans in de 87ste minuut. KV Zuun B heeft al vier wedstrijden op rij niet gewonnen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KV Zuun B één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl KHO Huizingen B drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd, op zondag 28 april om 15 uur, speelt KV Zuun B bij Verbroedering Beersel Drogenbos B. KHO Huizingen B speelt dan thuis tegen FC Herne B.

DOELPUNTEN: 38' Kitoko Mawoko 0-1, 48' Lams 0-2, 57' Springael 0-3, 64' Coone 0-4, 67' Saldi 0-5, 83' Kitoko Mawoko 0-6, 87' Berckmans 0-7.

Bron: nieuwsblad.be