Jeugdtornooi

In het weekend van 24, 25 en 26 augustus organiseert KHO Huizingen zijn jaarlijks jeugdtornooi. Traditioneel is dit jeugdtornooi een laatste test voor alle ploegen voor de start van de competitie. Op vrijdagavond 24/8 start het tornooi voor U13. De wedstrijden starten om 18u. 

Algemeen.PNG

 

Op zaterdagvoormiddag 25/8 begint het tornooi met wedstrijden vanaf 9u30. ’s Morgens heeft het tornooi van U11 en U12 plaats. In de namiddag komen nog de U7, U8 en U9 categoriën aan de beurt. Onder de deelnemers heel veel streekploegen. Tussen de wedstrijden door kan je genieten van een drankje en een hapje.

U10.PNG

Op zondag 26 augustus organiseert KHO Huizingen voor de 9e maal de GORGON MOTOR U10 Challenge.

De club slaagde erin om opnieuw een fantastisch deelnemersveld voor te schotelen: maar liefst 20 ploegen uit het ganse land gaan de strijd aan om het tornooi te winnen en de wisselbeker BNP Paribas Fortis (kantoor Buizingen) voor één jaar mee naar hun club te nemen.

>De openingswedstrijden staan om 9u30 geprogrammeerd. Heel wat topploegen komen naar Huizingen afgezakt: o.a. RSC Anderlecht, AS Eupen, SV Zulte-Waregem, OHL, FCV Dender EH, RC Harelbeke, Rupel-Boom, Francs Borains uit België en Fortuna Sittard uit Nederland.

Dit aangevuld met streekploegen zoals Rhodienne, SK Pepingen-Halle, FC Wambeek, Avenir Lembeek, Verbroedering Beersel-Drogenbos en uiteraard onze eigen U10 ploeg van KHO Huizingen.

Tussen de wedstrijden door kan je genieten van een drankje en een hapje.