KHO Huizingen B boekt zege op Verbroedering Beersel Drogenbos B na goede eerste helft

KHO Huizingen B kwam zaterdag in de eerste helft op voorsprong tegen Verbroedering Beersel Drogenbos B. De bezoekers kwamen in de tweede helft niet meer terug. Het duel eindigde op 1-4.

Mattéo Zingale opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. KHO Huizingen B maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Brecht Boddengeen scoorde in de 7de minuut. Vier minuten later passeerde Brent Lams de doelman en kwam KHO Huizingen B op voorsprong. Mathias Mariën bouwde de voorsprong uit naar 1-3 na bijna een half uur. Mauro Coone bracht in de 43ste minuut de uitploeg op 1-4. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 1-4 winst voor KHO Huizingen B. Het was de negende wedstrijd op rij voor Verbroedering Beersel Drogenbos B dat er niet gewonnen werd.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Verbroedering Beersel Drogenbos B één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl KHO Huizingen B vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Verbroedering Beersel Drogenbos B speelt zijn volgende duel uit tegen VC Groot-Dilbeek B. De teams staan op zondag 12 november om 15 uur tegenover elkaar. KHO Huizingen B neemt het zaterdag 11 november om 19 uur thuis op tegen Sporting Eizeringen.

DOELPUNTEN: 5' Zingale 1-0, 7' Boddengeen 1-1, 11' Lams 1-2, 29' Mariën 1-3, 43' Coone 1-4.

GELE KAARTEN: 58' Ndungutse (Verbroedering Beersel Drogenbos B), 66' Jeres Domingos (Verbroedering Beersel Drogenbos B), 73' Daanoune (Verbroedering Beersel Drogenbos B), 74' Mutuaya-Mukenge (KHO Huizingen B).

Bron: nieuwsblad.be