Nieuws

K.H.O Huizingen stunt tegen leider Beersel-Drogenbos in dé Beerselse derby

K.H.O Huizingen stunt tegen leider Beersel-Drogenbos in dé Beerselse derby
Wat een ontknoping! In de Beerselse derby tussen KHO Huizingen en V Beersel-Drogenbos maakt Testaert er in de 91ste minuut 2-1 van. Even later volgt zelfs de 3-1. Een volledig verslag zie je morgen in RINGtv Sport ⚽️

KHO Huizingen opnieuw tweesterrenclub!

KHO Huizingen opnieuw tweesterrenclub!
Een mooie dubbelslag de afgelopen week voor de club: een geslaagd eetfestijn en een geslaagd auditrapport! In het najaar 2023 was er de driejaarlijkse doorlichting door Double Pass van de jeugdwerking, accommodatie en clubbeleid. Double Pass screent voor Voetbal Vlaanderen de voetbalclubs.

Arne De Vroede joker bij Huizingse remonte: “Negen op negen en in het spoor van Herne”

“Eigenlijk werd ik aangetrokken voor Huizingen B. Ik kreeg mijn kans bij de A-ploeg toen een speler afhaakte en heb die gegrepen.” — © Geert Tresignie (GTG)
Drie speeldagen geleden torste Hoger Op Huizingen nog de rode lantaarn. Drie zeges later prijkt het team van Dimitri Meerts al op de dertiende plaats, op drie punten van Herne. Met de herstelde aanvaller Arne De Vroede krijgt Huizingen er bovendien een joker bij om de remonte verder te zetten.

Eetfestijn 3-4 februari 2024

KHO Huizingen bedankt alle aanwezigen, sympathisanten en helpers die van dit eetfestijn een grandioos succes hebben gemaakt!

Sterke tweede helft genoeg voor KHO Huizingen tegen Leeuw Brucom

De eerste helft bleef zondag nog doelpuntloos tussen KHO Huizingen en Leeuw Brucom, maar in de tweede helft nam KHO Huizingen de controle over het duel en won uiteindelijk met 2-0.

Eetfestijn 3 & 4 februari 2024

Eetfestijn 3 en 4 februari
Op zaterdag 3 en zondag 4 februari organiseert KHO Huizingen haar jaarlijkse eetfestijn.

Dario Grazzini en Casper Nerinckx pakken winst voor KHO Huizingen tegen KFC Rhodienne-De Hoek

KHO Huizingen heeft een goede zaak gedaan in de wedstrijd tegen KFC Rhodienne-De Hoek zondag. De match eindigde na een ruststand van 1-1 op 1-2.

KHO Huizingen B verslaat KFC Rhodienne-De Hoek B en blijft winnen

De wedstrijd tussen KHO Huizingen B en KFC Rhodienne-De Hoek B eindigde zaterdag op 2-0. Dit resultaat betekent dat KHO Huizingen B nu vijf overwinningen op rij heeft behaald.

Vier opeenvolgende overwinningen voor KHO Huizingen B na 3-1 overwinning tegen Verbroedering Beersel Drogenbos B

KHO Huizingen B won zaterdag de wedstrijd en heeft vier opeenvolgende overwinningen. De uitspelende verliezer Verbroedering Beersel Drogenbos B lijdt nu vier opeenvolgende nederlagen. Het duel eindigde op 3-1.

Heldenrol voor Vaeyens bij zege Leeuwkens Teralfene op KHO Huizingen

In de tweede helft scoorde Vaeyens het enige doelpunt in het duel van Leeuwkens Teralfene, het team versloeg KHO Huizingen met 0-1 in de uitwedstrijd.