Kernwaarden

kernwaarden.jpg

Opleiding

Opleiding staat voorop - de jeugdwerking wenst een opleiding aan te bieden in een correcte vereniging waar waarden en normen zeer hoog in het vaandel staan.

Nederlandstalig

Alle communicatie gebeurt in het Nederlands. De trainingen worden in het Nederlands gegeven. Anderstaligen zijn welkom en hun integratie wordt bevorderd door een individuele aanpak van de jeugdopleider met hulpmiddelen zoals het sportwoordenboekje.

Progressie

KHO Huizingen bouwt constant aan haar toekomst en wil op verschillende vlakken progressie maken en zich verder ontwikkelen: individuele en collectieve progressie, blijvend bouwen op de jeugd en continue verbetering nastreven op alle vlakken. We willen leren van onze fouten en op regelmatige basis zullen we ons eigen functioneren toetsen.

Organisatie

Een goede organisatie van het bestuur en een goede samenwerking tussen de verschillende werkgroepen is primordiaal voor het goed functioneren van een clubbeleid & jeugdwerking. Openbaarheid van bestuur bevordert de betrokkenheid.

Respect

Fair-play, sportiviteit, discipline en respect voor elke speler, trainer, afgevaardigde, bestuurslid, supporter, tegenstander & scheidsrechter. De Panatlonverklaring werd onderschreven door het clubbestuur en de jeugdorganisatie. De club is één van de sturende krachten achter het gemeentelijk fair-play charter.

Familiaal

KHO Huizingen is een familiale club waar iedereen zich goed in zijn vel moet voelen.

Samenhorigheid

Wij rekenen op enthousiaste ouders en vrijwilligers die bereid zijn een handje toe te steken.

Kortom: "One Team"

De voetbalsport is een teamsport. Daarom handelen we bij KHO Huizingen als één team, zowel op het terrein als ernaast. Onze visie is gemeenschappelijk en de club beseft dat het team als geheel sterks is dan de optelsom van de individuen die er deel van uitmaken.