KHO Huizingen B wint wedstrijd tegen FC Herne B

KHO Huizingen B kwam zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Herne B sterker uit de hoek. FC Herne B kon een 3-0 achterstand bij de rust niet meer goedmaken in de tweede helft. KHO Huizingen B won het duel met 3-2.

Yll Dereymaeker opende in de eerste minuut al de score voor de thuisploeg. KHO Huizingen B vergrootte vroeg in de wedstrijd de marge naar 2-0 toen Brent Lams scoorde in de 8de minuut. Mauro Saldi bracht in de 26ste minuut de thuisploeg op 3-0. Direct na de rust poetste Alex Vanden Balck iets van de achterstand weg voor FC Herne B. FC Herne B deed de tegenstander nogmaals pijn in de 81ste minuut van de wedstrijd toen Sander Cruyskens scoorde, maar FC Herne B was niet bij machte vaker te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 3-2.

KHO Huizingen B heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl FC Herne B twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. De nederlaag was voor FC Herne B de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 1' Dereymaeker 1-0, 8' Lams 2-0, 26' Saldi 3-0, 49' Vanden Balck 3-1, 81' Cruyskens 3-2.

GELE KAARTEN: 26' De Vos (FC Herne B), 57' Dos Santos Colaço (FC Herne B), 60' Boddengeen (KHO Huizingen B), 81' Niels (FC Herne B), 89' Leroy (FC Herne B).

Bron: nieuwsblad.be