Sporting Eizeringen wint ook van KHO Huizingen B

KHO Huizingen B en Sporting Eizeringen namen het zaterdag tegen elkaar op. Sporting Eizeringen begon aan de wedstrijd na drie opeenvolgende overwinningen. Het liet geen steek vallen en won ook dit duel, met 0-2.

Sporting Eizeringen opende de score in de twaalfde minuut na een doelpunt van Brolin Midrel Epote Saleng. Direct na de rust vergrootte Juul De Braekeleer de voorsprong van Sporting Eizeringen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KHO Huizingen B drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Sporting Eizeringen vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

In de volgende wedstrijd speelt KHO Huizingen B op zondag 19 november om 14 uur in een uitwedstrijd tegen Olympic Brussels Acadamy. Sporting Eizeringen ontvangt zaterdag 18 november om 13.30 uur KFC Rhodienne-De Hoek B.

DOELPUNTEN: 12' Epote Saleng 0-1, 52' De Braekeleer 0-2.

GELE KAARTEN: 75' Wehbe (Sporting Eizeringen), 75' Sinoy (Sporting Eizeringen).

Bron: nieuwsblad.be