KHO Huizingen stunt in Beker van België

Onze P2 stuntte in de 1e ronde van de Beker van België (Croky Cup) en versloeg FC Ukkel Léopold (3e amateur) met maar liefst 5-2. Doelpunten van De Broyer (2x), Christiaens, Ophalffens en Basteleus. Ukkel, met o.a Richard Burgo (Grimbergen, Woluwe-Zaventem) in het elftal en Boubacar Sow (La Louvière, Francs Borains) op de bank (ingevallen met de rust) werd koud gepakt en na 15 minuten was het reeds 3-0. In de 2e helft kon Sow milderen met 2 doelpunten, met een 5-2 eindstand tot gevolg.

Snel even de archieven ingedoken, en vermoedelijk kwalificeert KHOH zich voor de allereerste keer ooit voor de tweede ronde van de Belgische beker. Daar mag het opnieuw thuis aantreden tegen FC Lebbeke (opnieuw een ploeg uit 3e klasse amateur) op zondag 6 augustus om 16u in de Huizingse Beemd.  Bij winst wacht in de 3e ronde een verplaatsing naar SV Oostkamp (1e prov) of Stade Disonais (Luikse provincialer). Supporters op post!