Dario Grazzini en Steven Testaert spelen cruciale rol in thuiszege KHO Huizingen op KFC Meise

De wedstrijd tussen KFC Meise en KHO Huizingen zaterdag eindigde met een 2-1 zege voor de thuisploeg. De doelpuntenmakers van KHO Huizingen waren Grazzini en Testaert.

De score werd na 8 minuten geopend door KHO Huizingen na een doelpunt van Testaert. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Tony Amrani maakte gelijk namens KFC Meise in de 80ste minuut. Het beslissende doelpunt voor KHO Huizingen werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Grazzini.

KHO Huizingen heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl KFC Meise één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor KFC Meise de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

KHO Huizingen speelt in de volgende wedstrijd uit tegen SK Oetingen VC op zondag 14 april om 15 uur. KFC Meise speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen KFC Rhodienne-De Hoek.

DOELPUNTEN: 8' Testaert 1-0, 80' Amrani 1-1, 86' Grazzini 2-1.

GELE KAARTEN: 20' Maimouni (KHO Huizingen), 31' Moucheron (KFC Meise), 43' El Boujdaini (KHO Huizingen), 46' Walravens (KFC Meise), 80' Dubois (KHO Huizingen), 80' Borremans (KHO Huizingen), 90' Van Den Boeynants (KFC Meise).

Bron: nieuwsblad.be