KHO Huizingen B wint spektakelwedstrijd van SK Oetingen VC B

KHO Huizingen B probeerde de controle te krijgen over tegen SK Oetingen VC B die zaterdag plaatsvond. In de tweede helft werd de voorsprong nog verder uitgebreid waarmee KHO Huizingen B won met 5-2.

KHO Huizingen B kwam op voorsprong toen Daan Springael scoorde na 12 minuten. Mauro Coone bracht in de 24e minuut KHO Huizingen B op 2-0. De uitploeg bracht de ploegen dichter bij elkaar: 2-1 net voor het rustsignaal toen Levi De Boeck scoorde. Direct na de rust vergrootte Brent Lams de voorsprong van KHO Huizingen B. Yens Schollaert vergrootte in de 53e minuut de marge voor KHO Huizingen B. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Dries Vierendeel namens SK Oetingen VC B. Maar SK Oetingen VC B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. De uiteindelijke 5-2 voor KHO Huizingen B werd in de 90ste minuut gemaakt door Mauro Saldi.

De volgende speeldag speelt KHO Huizingen B op zondag 17 september om 15 uur, in een uitwedstrijd, tegen VC Groot-Dilbeek B. SK Oetingen VC B ontvangt zaterdag 16 september om 19.30 uur KFC Lennik B.

DOELPUNTEN: 12' Springael 1-0, 24' Coone 2-0, 45' De Boeck 2-1, 47' Lams 3-1, 53' Schollaert 4-1, 61' Vierendeel 4-2, 90' Saldi 5-2.

GELE KAARTEN: 24' Michiels (SK Oetingen VC B), 32' Coone (KHO Huizingen B), 35' Barremaecker (KHO Huizingen B), 40' Anthoons (SK Oetingen VC B), 90' Vierendeel (SK Oetingen VC B).

Bron: nieuwsblad.be