Leeuwkens Teralfene na rust langs KHO Huizingen

Na een doelpuntloze eerste helft controleerde Leeuwkens Teralfene de wedstrijd tegen KHO Huizingen in het tweede deel. Uiteindelijk won Leeuwkens Teralfene de thuiswedstrijd zondag met 3-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Samy Vandenbosch zich gelden toen hij scoorde en KHO Huizingen op voorsprong bracht. Niels Van Kerkhoven maakte gelijk namens Leeuwkens Teralfene in de 80ste minuut. Met nog zes minuten op de klok scoorde Tom Redant en kwam Leeuwkens Teralfene op voorsprong. Leeuwkens Teralfene scoorde na 88 minuten en maakte de score zo 3-1.

Op 17 september om 15 uur staat de uitwedstrijd tussen Leeuwkens Teralfene en Verbroedering Beersel Drogenbos op het programma. Die dag treft KHO Huizingen in eigen huis BOKA United.

DOELPUNTEN: 49' Vandenbosch 0-1, 80' Van Kerkhoven 1-1, 84' Redant 2-1.

GELE KAARTEN: 15' Vermeir (KHO Huizingen), 68' Vanden Berghen (KHO Huizingen), 68' Minner (Leeuwkens Teralfene), 68' Redant (Leeuwkens Teralfene).

Bron: nieuwsblad.be