Overduidelijke overwinning voor KHO Huizingen B tegen FC Herne B

KHO Huizingen B won zaterdag van FC Herne B. KHO Huizingen B won het duel met 1-3.

KHO Huizingen B nam de leiding in de 33ste minuut via Brent Lams. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Noah De Vos gelijk namens FC Herne B. Mathias Mariën bracht KHO Huizingen B in de 67ste minuut op voorsprong. Daan Springael scoorde in de 70ste minuut. Een tweede gele kaart in de 86ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Ryan Kitoko Mawoko van KHO Huizingen B.

In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Herne B één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl KHO Huizingen B vier overwinningen en één nederlaag heeft.

FC Herne B speelt zijn volgende duel uit tegen Sporting Eizeringen. De teams staan op zondag 8 oktober om 15 uur tegenover elkaar. KHO Huizingen B neemt het zaterdag 7 oktober om 19 uur thuis op tegen King Njies AK Halle.

DOELPUNTEN: 33' Lams 0-1, 59' De Vos 1-1, 67' Mariën 1-2, 70' Springael 1-3.

GELE KAARTEN: 63' Vandierendonck (FC Herne B), 86' Kitoko Mawoko (KHO Huizingen B).

RODE KAART: 86' Kitoko Mawoko (KHO Huizingen B).

Bron: nieuwsblad.be