Springael bezorgt KHO Huizingen B overwinning op KFC Avenir Lembeek

KHO Huizingen B won de uitwedstrijd tegen KFC Avenir Lembeek met een doelpunt van Springael. Het duel eindigde op 0-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Daan Springael zich gelden toen hij scoorde en KHO Huizingen B op voorsprong bracht. Na een overtreding in de 55ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Robbe Wouters van KFC Avenir Lembeek van het veld na een tweede gele kaart.

In de volgende wedstrijd gaat KFC Avenir Lembeek op zondag 10 september om 15 uur op bezoek bij KFC Lennik B. KHO Huizingen B neemt het zaterdag 9 september om 19 uur thuis op tegen SK Oetingen VC B.

DOELPUNT: 53' Springael 0-1.

GELE KAARTEN: 9' Coone (KHO Huizingen B), 22' Schets (KFC Avenir Lembeek), 30' Wouters (KFC Avenir Lembeek), 59' Mariën (KHO Huizingen B), 66' Schollaert (KHO Huizingen B), 89' Barremaecker (KHO Huizingen B).

RODE KAART: 55' Wouters (KFC Avenir Lembeek).

Bron: nieuwsblad.be