Weergaloze Raddas leidt KVK Wemmel langs KHO Huizingen

KVK Wemmel versloeg KHO Huizingen in de thuiswedstrijd met 4-2. Noah Raddas sloeg drie keer toe voor KVK Wemmel. Abdelilah Kherroubi maakte ook een doelpunt voor de winnaars, terwijl Mehdi Maimouni en Casper Nerinckx de doelpunten voor KHO Huizingen scoorden.

KHO Huizingen kwam op voorsprong toen Mehdi Maimouni scoorde na 6 minuten. KVK Wemmel maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Abdelilah Kherroubi scoorde in de 9de minuut. Direct na de rust bracht Raddas KVK Wemmel op voorsprong. Zes minuten later vergrootte KVK Wemmel de voorsprong. Raddas passeerde nog een keer de doelman. Casper Nerinckx passeerde zeven minuten later de doelman en verkleinde de achterstand tot 3-2 voor KHO Huizingen. Maar KHO Huizingen was niet bij machte vaker te scoren. Zes minuten later bouwde KVK Wemmel de voorsprong uit. Raddas passeerde nog een keer de doelman en maakte hiermee zijn hattrick af.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KVK Wemmel vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl KHO Huizingen drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 6' Maimouni 0-1, 9' Kherroubi 1-1, 52' Raddas 2-1, 58' Raddas 3-1, 65' Nerinckx 3-2, 71' Raddas 4-2.

GELE KAARTEN: 5' Testaert (KHO Huizingen), 37' Dahmany (KVK Wemmel), 79' Erard (KVK Wemmel).

Bron: nieuwsblad.be